BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE PREKO 65,00 € (489,74 kn).

Plaćanje

PLAĆANJE POUZEĆEM – GOTOVINOM PO PRIMITKU POŠILJKE

Plaćanje pouzećem, odnosno plaćanje gotovinom po primitku pošiljke je opcija plaćanja koja Korisniku/Kupcu omogućuje da ukupni iznos narudžbe podmiri prilikom dostave pošiljke na adresu Korisnika/Kupca. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini koja se predaje dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu Korisnika/Kupca.

Ukoliko Korisnik/Kupac (primatelj) nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač može ostaviti obavijest o prispijeću pošiljke i/ili kontaktirati Korisnika/Kupca (primatelja) radi dogovora o novom terminu isporuke.

REZERVACIJA I OSOBNO PREUZIMANJE

Korisnik/Kupac, u sklopu Internet trgovine, ima mogućnost rezerviranja proizvoda s namjerom osobnog preuzimanja u draguljarnici KOZGAR, u roku od 3 dana.

Prilikom osobnog preuzimanja (plaćenih i neplaćenih narudžbi), Korisnik/Kupac bi trebao unaprijed provjeriti, na broj telefona draguljarnice KOZGAR jesu li proizvodi spremni za preuzimanje.

U slučaju da je Korisnik/Kupac platio narudžbu u sklopu Internet trgovine, morao je dobiti automatski račun na svoju e-mail adresu koju je naveo prilikom naručivanja. Prilikom osobnog preuzimanja u draguljarnici KOZGAR, Korisnik/Kupac mora donijeti i/ili pokazati račun ili neki drugi dokaz i potvrdu o uplati.

Osobno preuzimanje proizvoda u draguljarnica KOZGAR je besplatno te se ne naplaćuju troškovi dostave.

UPLATNICA ILI VIRMANSKO PLAĆANJE

Kod izbora ovog načina plaćanja, Korisnik/Kupac će na svoju e-mail adresu dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji treba uplatiti vrijednost narudžbe. Korisnik/Kupac uplatu može izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače vrši plaćanja – putem banke, pošte, Fine ili sl.

Za virmanske uplate, proizvodi se isporučuju tek nakon što draguljarnica KOZGAR uplatu proknjiži (prema izvodima iz banke, što u pravilu znači – sljedeći radni dan). Korisnici/Kupci mogu prethodno provjeriti stanje svoje pošiljke na broju telefona draguljarnica KOZGAR.

Virmanski plaćene narudžbe mogu se osobno preuzeti u draguljarnica KOZGAR:
KOZGAR
Ulica maršala Tita 81
51410 Opatija
Hrvatska

Radno vrijeme draguljarnica KOZGAR:
PON – SUB: 09.00 – 21.00
NEDJELJOM I PRAZNICIMA: ZATVORENO

KARTIČNO PLAĆANJE

Internet trgovina (putem Payment Gateway servisa) prihvaća sljedeće kreditne i debitne kartice:
(Prema uputama i mogućnostima prikazanim prilikom kupovine)

Mogućnost obročnog plaćanja:
(Prema uputama i mogućnostima prikazanim prilikom kupovine)

PAYPAL

PayPal je posrednik u plaćanju (između Korisnika/Kupca i tvrtke KOZGAR) koji omogućuje da se uplate i novčani prijenosi obavljaju u potpunosti preko interneta. PayPal šifrira i štiti broj bankovne kartice te se financijski podaci Korisnika/Kupaca nikada ne prosljeđuju tvrtki KOZGAR.

Vlasnik PayPal računa plaćanje vrši putem interneta, unoseći svoju E-mail adresu i lozinku (na za to predviđeno mjesto), na PayPal internet stranici.

NAPOMENA: budući da PayPal ne podržava kune (HRK) kao valutu plaćanja narudžbe, sva PayPal plaćanja iz Hrvatske bit će izvršena u Euro valuti (EUR) te će ukupni iznos narudžbe biti konvertiran iz kune (HRK) u Eure (EUR), prema trenutnom prodajnom tečaju Hrvatske narodne banke.
U slučaju uplate putem PayPala, kao rezultat konverzije, odnosno pretvaranja ukupnog iznosa narudžbe iz kune (HRK) u Eure (EUR) postoji mogućnost razlike u iskazanim cijenama proizvoda na Internet trgovini te naplaćenog ukupnog iznosa narudžbe.

Trošak konverzije pri pretvaranju valuta snosi Korisnik/Kupac.

Ako Korisnik/Kupac plaćanje vrši iz Hrvatske putem uplate na transakcijski račun tvrtke KOZGAR, plaćanje se vrši u kunama (HRK) i u tom slučaju nema konverzije valute.

Izdvojeni proizvodi